Hakkımızda

Av. Enes Malik Saran ve Av. Abdullah Üsame Ceran tarafından 2018 yılında İstanbul’da kurulan ofisimiz, yıllar boyunca müvekkillerine birinci sınıf hizmet sunan ve Türkiye genelinde kendisini ispat etmiş tam donanımlı bir avukatlık şirketidir.

Çalışma alanlarımız Ticaret Hukuku, Şirketler Hukuku, Sigorta Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Ceza Hukuku, İş Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, İdare Hukuku, Vergi Hukuku, Bankacılık ve Finans Hukuku, Dava Tahkim ve Uyuşmazlık Çözüm Yolları gibi çeşitli disiplinler üzerinedir. Bu geniş yelpaze, birinci sınıf hizmeti, hem yerel hem de uluslararası müvekkillerimizin tüm hukuki ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde sunmamızı sağlar.

Müvekkillerimizle uzun süreli ilişkiler kurmayı hedefliyoruz ve bu nedenle her bir müvekkilimize değer veriyoruz. Bu ilkeye bağlı kalarak, her bir müvekkilimizin haklarını ve çıkarlarını korumak için gerekli zamanı ve çabayı harcıyoruz. Uyuşmazlıkların çözümünde kalıplara bağlı bir yaklaşımın yerine, geniş bir vizyon ve hızlı çözüm odaklı bir yaklaşım benimsiyoruz.

Bilinmesini isteriz ki; dürüstlük, şeffaflık, mükemmeliyet ve meslek etik kuralları işimizi yaparken sıkı sıkıya bağlı olduğumuz değerlerdir. Müvekkillerimizin haklarını korumak konusunda son derece hassas davranırız. Avukatlar ve Danışman Akademisyenlerden oluşan profesyonel ekibimiz ise her bir müvekkilimizle bire bir görüşerek onların özel durumlarına uygun, etkili çözümler sunmak için yoğun bir şekilde çalışır. Bu geniş ve deneyimli ekibimiz, her bir müvekkilimize özel ve kişiselleştirilmiş hizmet sunmayı taahhüt eder. Hukukun karmaşıklığına karşı müvekkillerimize açık ve anlaşılır bir yol haritası sunar.

Ayrıca, hukuk dünyasındaki sürekli değişimler konusunda kendimizi düzenli şekilde güncelliyor ve bu değişiklikleri müvekkillerimizin lehine kullanıyoruz. Bu yolla, onları en güncel yasal mevzuat hakkında bilgilendiriyor ve bu bilgiyi en iyi şekilde kullanıyoruz.

Potansiyel sorunları önlemek için önleyici danışmanlık hizmeti sunarak müvekkillerimizin gelecekte karşılaşabilecekleri sorunları minimize etmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra müvekkillerimizin mevcut hukuki sorunlarına etkin çözümler sunma konusunda kararlıyız ve bunun için hukukun sağladığı tüm olanakları kullanıyoruz. 

İstanbul Adalet Sarayı Mehmet Selim Kiraz Kampüsü’nün yakınında, Çağlayan’da, 9 avukat, 5 stajyer avukat, 2 idari personel ve 1 yardımcı personel ile 200 metrekarelik modern çalışma alanında, müvekkillerimize en yüksek kalitede hizmet sunmaya devam ediyoruz.

Saran & Ceran Hukuk Ofisi olarak, hukuki ihtiyaçlarınızı karşılamak için her zaman yanınızdayız Arzumuz, hukuki sorunlarınızın üstesinden gelirken deneyimli, profesyonel ve dinamik bir takımın desteğini hissetmenizdir.

 

Saran & Ceran Hukuk Ofisi, hukuki mükemmeliyetinize adanmıştır.